Tar Industries

SB 30 mc/h / SB 45 mc/h

SB 30 mc/h / SB 45 mc/h

STATII DE BETOANE - tip SB 30mc/h / SB 45mc/h   Statia de preparat beton este o instalaţie complexă care cuprinde utilajele necesare alimentării, stocării, dozării şi amestecării componentelor, realizând un flux de preparare automatizat şi o mare diversitate de reţete de beton.     Se utilizează ca instalaţie fixă si poate fi transportată uşor pe un nou amplasament, fiind realizată din subansamble demontabile. Statia de preparat betoane este dotată cu toate subansamblele necesare funcţionării în regim automat şi semiautomat, asigurând calităţi superioare betoanelor (omogenitate şi precizie de dozare a componentelor), prin utilizarea de echipamente electronice fiabile.   - Tip statie SB 30 SB 45 - Capacitate productie 30 mc/h 45 mc/h - Putere instalata 80Kw 90Kw- - Volum predozator 4x12mc (...)

citeste mai mult
SB 60 mc/h / SB 100 mc/h

SB 60 mc/h / SB 100 mc/h

STATII DE BETOANE - tip SB 60mc/h / SB 100mc/h   Statia pentru preparat beton este destinată fabricării diferitelor tipuri de betoane şi mortare,în condiţii de calitate impuse de standardele în vigoare. Se utilizează ca instalaţie fixă si poate fi transportată uşor pe un nou amplasament, fiind realizată din subansamble demontabile.      În construcţie standard staţia prepară betoane cu un număr de patru sorturi de agregate. Centrala este recomandată pentru locaţii unde distanţa de punere în operă a betoanelor este mai mare de 5 Km faţă de staţie, neexistând pericolul de segregare a betonului, sau ca acesta să facă priza înainte de punere în opera. Centrala pentru preparat betoane este dotată cu toate subansamblele necesare funcţionării în regim automat şi semiautomat, asigurând calităţi superioare betoanelor (omogenitate şi precizie de dozare a componentelor), prin utilizarea de echipamente electronice fiabile.   - Tip statie CB 60 CB 100 - Capacitate productie 60 mc/h 100 mc/h (...)

citeste mai mult
SBS 250 FC / SBS 200 S

SBS 250 FC / SBS 200 S

Statie de balast stabilizat, tip SBS 250 FC / SBS 200 S Centralele pentru preparat balast stabilizat tip CBS se utilizează pe şantierele de construcţii civile şi industriale, şantiere de drumuri, în general acolo unde sunt necesare cantităţi mari de balast stabilizat, pentru executarea straturilor rutiere din agregate naturale stabilizate cu ciment. Acestea pot produce balast stabilizat in flux continuu sau secvential in sarje.   - Tip statie SBS 250 FC SBS 200 S - Capacitate productie 250 mc/h 200 mc/h - Mod de lucru flux continuu secvential (in sarje) - Putere instalata 150Kw 150Kw - Volum predozator agregate 4x35 4x35 - Banda transportoare 0,80x22m (...)

citeste mai mult