Tar Industries

Greder tractat

Greder tractat

GREDER TRACTAT GT 3.2   Se utilizează pentru întreţinerea drumurilor şi curăţirea zăpezii de pe drumuri, lucrări de formare, nivelare, extindere si curatire a drumurilor cu pamant, pietris sau nisip, amestecarea pământurilor cu diferite adaosuri şi lianţi.     Specificatii: mod de tractare: tractor, incarcator frontal etc. operare manuala mecanic sau pneumatic, usor de montat /demontat fara deserventi poate fi transportat pe drumuri publice prevazut cu instalatie electrica de semnalizare rutiera cu bena de lestare pana la 1000 kg ideal pentru drumuri auxiliare si mai inguste viteza de lucru: 10 km/h lungimea lamei de nivelare: 3,2 metri greutate  nelestata: 2000 kg          

citeste mai mult
DLA 250

DLA 250

DISTRIBUITOR LATERAL DE AGREGATE, PRODUCTIVITATE 250T/H, TIP DLA  250     Este utilizat la lucrările de acostament, de santuri sau de taluzare, pentru largiri drumuri utilizând agregate minerale, beton stabilizat  si alte materiale pentru lucrari de terasamente. Este ideal pentru umpluturi la camine de vizitare ale cablurilor si la canale. Grinda (plugul) de netezire  actionata hidraulic, poate nivela straturi succesive de agregate pe o înaltime de max.350 mm si pe o lăţime de max 1,5 m cu rapiditate si perfectiune ceea ce face ca distribuitorul sa fie folosit cu succes din punct de vedere economic. - Comenzi pentru poziţionare cu distribuitoare hidraulice - Antrenare bandă            cu motor hidraulic lent   - Banda transportoare 10x400x2500 mm - Adâncimea maximă de netezire              700 mm (...)

citeste mai mult
DLA 320

DLA 320

DISTRIBUITOR LATERAL DE AGREGATE, PRODUCTIVITATE 320T/H, TIP DLA  320     Poate fi utilizat de societăţile abilitate să execute reparaţii de drumuri şi completează gama de utilaje destinate efectuării de operaţii tehnologice de calitate. Este folosit la lucrările de acostament, de santuri sau de taluzare. Grinda (plugul) de netezire este actionata hidraulic, poate nivela straturi succesive de agregate pe o inaltime de 0-500 mm si pe o suprafata de 0-1,5 m cu rapiditate si perfectiune care face ca distribuitorul sa fie folosit cu succes din punct de vedere economic, fiind folosit pentru largiri ale drumurilor cu agregate minerale, stabilizat, beton slab si alte materiale pentru lucrari de terasamente. Este ideal pentru umpluturi la camine de vizitare ale cablurilor si la canale.   - Antrenare banda            -  motor termic  tip Hatz 2G40            -  pompa hidraulica KRR038            -  distributor hidraulic tip OMT 500            -   motor hidraulic (...)

citeste mai mult