Distribuitor lateral de agregate DLA 250

Este utilizat la lucrările de acostament, de santuri sau de taluzare, pentru largiri drumuri utilizând agregate minerale, beton stabilizat  si alte materiale pentru lucrari de terasamente. Este ideal pentru umpluturi la camine de vizitare ale cablurilor si la canale.

Grinda (plugul) de netezire  actionata hidraulic, poate nivela straturi succesive de agregate pe o înaltime de max. 350 mm si pe o lăţime de max 1,5 m cu rapiditate si perfectiune ceea ce face ca distribuitorul sa fie folosit cu succes din punct de vedere economic.

Distribuitorul lateral de agregate face parte din sistemul de utilaje necesare în procesul tehnologic de construire, întreţinere, reparaţii si extindere  a străzilor şi şoselelor.

Utilajul este alcătuit dintr-un şasiu (construcţie metalică), un dispozitiv de împingere a autobasculantei cu materiale, un buncar pentru descărcarea agregatelor minerale si a altor materiale. Acestea sunt preluate de o banda transportoare si deversate lateral catre o grinda (plug) de netezire. Actionarea benzii si pozitionarea grinzii de netezire se face hidraulic.

Distribuitorul lateral de agregate este un utilaj care se monteaza pe placa de fixare a utilajului purtǎtor tip UNIMOG. In timpul lucrului se sprijină pe patru roti duble de deplasare din cauciuc rigid vulcanizat, care au posibilitatea de pivotare.

Caracteristici tehnice: