Distribuitor lateral de agregate DLA 320

Poate fi utilizat de societăţile abilitate să execute reparaţii de drumuri şi completează gama de utilaje destinate efectuării de operaţii tehnologice de calitate. Este folosit la lucrările de acostament, de santuri sau de taluzare.

Grinda (plugul) de netezire este actionata hidraulic, poate nivela straturi succesive de agregate pe o inaltime de 0-500 mm si pe o suprafata de 0-1,5 m cu rapiditate si perfectiune care face ca distribuitorul sa fie folosit cu succes din punct de vedere economic, fiind folosit pentru largiri ale drumurilor cu agregate minerale, stabilizat, beton slab si alte materiale pentru lucrari de terasamente. Este ideal pentru umpluturi la camine de vizitare ale cablurilor si la canale.

Caracteristici tehnice:

Utilajul este alcătuit dintr-un şasiu (construcţie metalică), dispozitiv de impingere a autobasculantei cu materiale, buncar pentru preluarearea agregatelor minerale si a altor materiale, care sunt preluate de o banda transportoare si deversate lateral catre o ghinda (plug) de netezire.

Distribuitorul lateral de agregate se monteaza pe mecanismul articulat al unui incarcator frontal tip Wola, in locul cupei. Incarcatorul frontal, de putere aproximativ 85 kW, este constituit in principal dintr-un buncar de descacare din autobasculanta in care este montata o banda tranportoare pentru livrare laterala a agregatelor.